Gaziantep’te Düğüne Bombalı Saldırı: 30 Ölü

Share

Gaziantep’teki bir ilkokulun bahçesinde düzenlenen düğünde patlama meydana geldi. Gaziantep Valiliği, Şahinbey ilçesindeki bombalı terör saldırısında 30 kişinin hayatını kaybettiğini, 94 kişinin ise yaralandığını bildirdi.

Gaziantep’te merkez Şahinbey ilçesi Akdere Mahallesi’ndeki bir ilkokulun bahçesinde organize edilen düğüne, kimliği belirlenemeyen kişi veya kişilerce terör saldırısı düzenlendi.

Patlama, nedeniyle yerine çok sayıda ambulansla polis ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler, yaralıları kentteki hastanelere kaldırdı.

VALİLİK: 30 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ, 94 KİŞİ YARALANDI

Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, “Şahinbey ilçemiz Beybahçe Mahallesi’nde yapılan bir düğüne, menfur bir bombalı terör saldırısı gerçekleştirilmiştir. Bu saldırıda şu an itibariyle 30 vatandaşımızın hayatını kaybettiği, 94 vatandaşımızın da yaralandığı anlaşılmıştır” dedi.

NTV, AA

Sema Doğan

Akdeniz Üniversitesi İktisat Bölümü'nden mezun olan Sema, İzmir'de özel bir şirkette danışman olarak çalışıyor. Konu film olduğunda izleyicilikten yorumlamaya her alanda heyecanına engel olamayan Sema'yı arkadaşları "Film Girl" olarak anıyor. Bununla birlikte teknolojiye büyük ilgi duyan Sema, Serinletici için kültür-sanat, yaşam ve teknoloji içerikleri sağlıyor.

You may also like...