iPhone 7, Pop Yıldızının Elinde Göründü!

Share

Apple’ın gelecek telefonu iPhone 7 Plus Tayvanlı ünlü şarkıcı, aktör ve yarış pilotu Jimmy Lin’in elinde görüntülendi. Daha önce de iPhone 6 ve iPhone 5 modellerini satışa çıkmadan sızdıran Lin bir kez daha aynısını yaparak gündeme oturmayı başardı.

Weibo resmi sayfasında elinde iPhone 7 Plus görünen bir fotoğraf paylaşan ünlü ismin Apple’ın en merak edilen cihazlarını nasıl önceden elde ettiği ve nasıl sızdırdığı merak konusu. Muhtemelen bu sızdırmalar Apple’ın bilgisi dahilinde yapılıyor çünkü aksi halde popüler sanatçının bir dava ile karşı karşıya kalması söz konusu.

Daha önceki sızıntılardan biliyoruz ki Jimmy Lin’in elindeki modeller “fake” değil. Eğer öyle olsaydı muhtemelen birinde çuvallardı ancak tüm modeller bugüne kadar gerçeği yansıttı. Fotoğrafta çift kameralı iPhone 7 Plus modeli görülebiliyor.

Webtekno

Selim Kamitoğlu

İç mimar Selim Kamitoğlu'nun tasarım anlayışı ve neyin nasıl görüneceğine dair doğal içgüdüleri onu işinde olduğu gibi hayatın diğer alanlarında da yalnız bırakmıyor. Yaşantısını İstanbul’da sürdüren Selim, Serinletici ile beraber aile şirketinde yönetici olarak çalışıyor.

You may also like...