Beş Katlı Bina, Mavi Ekran Hatası Verdi

Share

Türkçe’de mavi ekran olarak bildiğimiz Windows’un çökmesi sonucu beş katlı bina mavi ekran verdi.

Beş katlı binada mavi ekran hatası

Türkçede Mavi Ekran olarak bilinen, Windows’un çökmesi sonucu ortaya çıkan Blue Screen of Death (BSOD) elbette hiçbir kullanıcının karşılaşmak istemediği bir durum. Fakat bireysel bir Windows kullanıcıysanız söz konusu durum yalnızca sizin ve eğer varsa en fazla o esnada etrafınızdaki kişilerin canını sıkacaktır.

Kamuya açık alanlarda kullanılan devasa ekranlarda Windows’un benzer hatalar vermesi ise çok daha büyük bir utanç kaynağına dönüşebiliyor. The Register tarafından gündeme getirilen, yukarıdaki fotoğrafta görülen beş katlı binanın cephesindeki Mavi Ekran da işte bu tuhaf anlardan birine neden oluyor. Boydan boya Mavi Ekran’la kaplanan bina Tayland’ın Pattaya Beach adlı bölgesinde yer alıyor.

Son zamanlarda kamusal alanda yaşanan bir diğer Windows çökme hadisesi ise Vulture South’ta yer alan habere göre Hong Kong Uluslararası Havalimanı’nda yaşandı. Computex 2016 etkinliğinden dönmekte olan Vulture South yetkilisi Simon Sharwood gördüğü bu manzarayı kaydetmeden edemedi.

Chip

Selim Kamitoğlu

İç mimar Selim Kamitoğlu'nun tasarım anlayışı ve neyin nasıl görüneceğine dair doğal içgüdüleri onu işinde olduğu gibi hayatın diğer alanlarında da yalnız bırakmıyor. Yaşantısını İstanbul’da sürdüren Selim, Serinletici ile beraber aile şirketinde yönetici olarak çalışıyor.

You may also like...