25. Yıl Şerefine Özel R.E.M. Baskısı!

Share

“Shiny Happy People”, “Losing My Religion” ve “Radio Song” gibi R.E.M.’in en popüler şarkılarından birkaçının da içinde olduğu Out Of Time albümü, 25. yılı şerefine özel bir setle yeniden yayınlanıyor.

Yayınlanmamış kayıtlar, müzisyenlerden özel notlar, klipler ve albüme dair nice farklı detayın yer alacağı sette müzik yazarı Annie Zaleski’nin kaleme aldığı yeni bir makale ve grup üyeleriyle yaptığı röportajlar da bulunacak.

Out Of Time – 25th Anniversary Reissue seti üç farklı formatta yayınlanıyor. Çift CD’den oluşan ilk set, albümün orijinal kayıtlarıyla birlikte, albümdeki tüm şarkıların demo kayıtlarını da barındırıyor. Üç LP’den oluşan plak baskısında da yine aynı şekilde albümün orijinal kayıtları ve demo kayıtları bulunacak.

Birçok R.E.M. hayranının koleksiyonları için kaçınılmaz olan üçüncü formattaysa bunlara ek olarak grubun stüdyosundan, konserlerinden, katıldıkları televizyon ve radyo programlarından ve turnelerden görüntüleri yer alacak.

Karnaval

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...