HP’den Başkası Tarafından Görülmeyen Ekran

Share

HP, kamuya açık alanlarda çalışırken üçüncü bir gözün bilgisayarınızı izlemesine engel olacak yeni bir teknoloji geliştirdi. Sure View teknolojisi kullanıcılara rahatlık sağlıyor.

Metro, park, kafe ve ofis gibi pek çok yerde bilgisayar kullanıyoruz. Bazıları özel hayatımıza dair günlük kullanımlar bazıları ise gizliliğin esas alınması gereken iş verileri oluyor. Bilgilerimiz özel ve hatta gizli olsa da yapacağımız iş eğer acilse mecburiyet gün yüzüne çıkıyor ve bu çevrenizdeki meraklı gözlerin altında çalışmanıza neden oluyor.

Sure View, Görüş Açısını Daraltıyor

16-08/28/hpsure-1472386934.png

HP ise bugünlerde, taciz olarak adlandırabileceğimiz meraklı gözlerden koruyacak yeni bir teknolojiye hazırlanıyor. Sure View, adında da anlaşılacağı gibi dizüstü bilgisayarınız sadece 90 derece ve 90 dereceye yakın açılardan görülmesini mümkün kılıyor.

Dinamik Bir Yapıya Sabit

Bu özellik tekil kullanımlar için gayet başırılı ve sıklıkla ihtiyaç duyulan bir özellikti. Ancak Sure View özelliğinin sabit olması pek çok kişi tarafında tepki görebilirdi ki HP bunu öngörerek yeni ekran teknolojisini çok yönlü olarak şekillendirmiş. Eğer kullanıcılar ekranı yanındakilerle paylaşmak isterse tek yapması gereken Sure View özelliğini pasif hale getirmek olacak.

Shiftdelete

Selim Kamitoğlu

İç mimar Selim Kamitoğlu'nun tasarım anlayışı ve neyin nasıl görüneceğine dair doğal içgüdüleri onu işinde olduğu gibi hayatın diğer alanlarında da yalnız bırakmıyor. Yaşantısını İstanbul’da sürdüren Selim, Serinletici ile beraber aile şirketinde yönetici olarak çalışıyor.

You may also like...