Üçüncü Köprüde Selfie Kazası: 1 Ölü

Share

Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nde 2 TIR çarpıştı. Kazada, 1 TIR şoförü hayatını kaybederken TIR’larda büyük maddi hasar meydana geldi. Kazanın nedeninin ‘Selfie’  çekmek için yol kenarında duran araçların sebep olduğu iddia edildi.

Köprünün Avrupa yakasına geçiş istikametinde meydana gelen kazada en az 2 TIR birbirine çarptı. 1 kişinin öldüğü 1 kişinin de yaralandığı kazanın ardından trafik her iki istikamette de durma noktasına geldi.

Selfie mi neden oldu?

İddiya göre, kazaya selfie çektirmek için araçlarını köprü üzerinde duduran sürücüler yol açtı. Bu sürücülerin araçlarını durdurmaları ya da hızlarını düşürmeleri nedeniyle ortaya çıkan düzensiz trafiğin kazanın nedeni olduğu belirtiliyor.

Kazanın hemen ardından kaydedilen görüntülerde, olay yerinde hiç bir polisin ya da görevlinin olmadığı gözleniyor. Olay yerindeki yaralıya yine vatandaşların yardım etmeye çalıştığı görülüyor.

Hürriyet, T24

Sema Doğan

Akdeniz Üniversitesi İktisat Bölümü'nden mezun olan Sema, İzmir'de özel bir şirkette danışman olarak çalışıyor. Konu film olduğunda izleyicilikten yorumlamaya her alanda heyecanına engel olamayan Sema'yı arkadaşları "Film Girl" olarak anıyor. Bununla birlikte teknolojiye büyük ilgi duyan Sema, Serinletici için kültür-sanat, yaşam ve teknoloji içerikleri sağlıyor.

You may also like...