Apple Müzik Festivali 10 Yaşında!

Share

Apple Müzik Festivali 10. yıl dönümünde yine dopdolu! 18-30 Eylül arasında, Londra’daki Roundhouse’ta gerçekleşecek festivalde yok yok!

Öncelikle diğerleri gibi tadımlık olmayan bu festivalle, günlerce müziğin doruklarında dolaşmak mümkün. Hem de en iyileriyle!

Alicia Keys, Britney Spears, Bastille, Chance the Rapper, Robbie Williams, Michael Buble, Calvin Harris, One Republic ve The 1975 festivalde kulakların pasını silecek isimler arasında. Peki, Londra’ya gidemeyecek olanlar bu müzik ziyafetinden mahrum mu kalacak?

Merak etmeyin; Apple, iyi müzik tutkunu herkesi düşünmüş: 10 gün sürecek bu canlı performansları istek üzerine ve canlı olarak tüm Apple logolu ürünler, Apple TV, Android ve bilgisayarlarınızdan izleyebileceksiniz!

Daha önce yine müziğin en iyilerini Londra’da buluşturan Apple Müzik Festivali’nin 10. yıl kutlamalarında eğlencenin zirve yapacağı kesin gibi.

Dolu dolu geçecek festivalle ilgili daha detaylı bilgi edinmek ve güncellemelerden haberdar olmak için www.applemusicfestival.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Elle

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...