Terminator 2, 3D Olarak Geri Dönüyor!

Share

Terminator serisinin ikinci filmi olan Terminator 2: Judgment Day, yeniden yapılarak 3D olarak seneler sonra yeniden vizyondaki yerini alacak.

Tüm zamanların en pahalı filmi olarak 1991 senesinin temmuz ayında vizyondaki yerini alan Terminator 2: Judgment Day (Terminator 2: Mahşer Günü), o dönemden günümüze kadar tüm zamanların en iyi filmlerinden biri olmayı başarmıştı.

Efsane geri dönüyor!

Terminator serisinin baş yapıtlarından biri olan Terminator 2: Judgment Day, şimdi 3D olarak yeniden vizyondaki yerini alacak!

StudioCanal ve DMG Entertainment işbirliğiyle yeniden hazırlanan film, 2017 yılında bizlerle olacak.

Filmin 3D sürümü, Terminator serisinin resmi sosyal medya hesapları üzerinden duyurulan Terminator 2: Judgment Day 3D filminin, Skynet’in gerçekleşeceği tarihten 20 sene sonra yani 29 Ağustos 2017’de vizyondaki yerini alması bekleniyor.

16-09/01/t2-1472735287.jpg

Başrollerde T-800 model Terminator’ü Arnold Schwarzenegger’ın, T-1000 model Terminator’ü de Robert Patrick’in canlandırdığı filmin yönetmenliğini ise James Cameron yapmıştı.

Geçtiğimiz aylarda Terminator Genisys 2’nin 2017’deki vizyon tarihinin kalkması ve yeni film ile ilgili gelişmelerin durması, Terminator: Genisys serisinin Terminator: Salvation’da olduğu gibi ilk bölümden sonra iptal edildiğini de akıllara getirmişti.

Görülen şu ki eğer yeni bir gelişmeler yaşanmazsa seneye Terminator Genisys 2 yerine, Terminator 2’yi 3D olarak izleyeceğiz.

Shiftdelete

Selim Kamitoğlu

İç mimar Selim Kamitoğlu'nun tasarım anlayışı ve neyin nasıl görüneceğine dair doğal içgüdüleri onu işinde olduğu gibi hayatın diğer alanlarında da yalnız bırakmıyor. Yaşantısını İstanbul’da sürdüren Selim, Serinletici ile beraber aile şirketinde yönetici olarak çalışıyor.

You may also like...