Apple Watch Series 2 Tanıtıldı

Share

Apple’ın yeni akıllı saati Apple Watch Series 2, San Francisco’da düzenlenen iPhone 7 lansmanında sahne aldı. İşte yeni Appel Watch Series 2!

16-09/07/watch-2.JPG

İşte Apple Watch Series 2!

Sevilen akıllı saati Apple Watch için açıklamalarda bulunan Apple, 18 ay önce tanıttığı Apple Watch’un dünyanın en sevilen akıllı saati olduğunu açıkladı.

En sevilen akıllı saat olmayı başaran Apple Watch, yenilenen donanımı ve tasarımı ile Apple Watch Series 2 adıyla karşımıza çıkıyor.

16-09/07/nike.JPG

Apple Watch Series 2 donanım tarafında artık daha güçlü bir işlemciye sahip. Çift çekirdekli Apple S2 kullanan Apple Watch Series 2 ayrıca 2 kat daha hızlı bir GPU’ya sahip.

Ekran tarafında yenilenmeye giden Apple, 2. nesil ekran sayesinde akıllı saatlerin güneş altında verdiği en büyük problemi aşıyor.

2 kat daha parlak olduğu belirtilen Apple Watch Series 2 ekranı için 10000 nit parlaklığa sahip olduğu açıklandı. Bu Apple’ın şu ana kadar ürettiği en parlak ekran olarak dikkat çekiyor.

16-09/07/watch-2-seramik.JPG

Suya karşı daha dayanıklı olan Apple Watch Series 2, artık 50 metreye kadar suya dayanıklı. Bu sayede artık Apple Watch ile birlikte yüzebileceksiniz.

Yerleşil bir GPS modülünün bulunduğu yeni Apple Watch, Nike+, HERMES ve Watch Edition sürümleriyle yakında raflardaki yerini alacak.

16-09/07/apple-watch-series-2.JPG

1.399 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulan Apple Watch, alüminyum, paslanmaz çelik ve seramik kasa seçenekleriyle karşımızda.

Shiftdelete

Selim Kamitoğlu

İç mimar Selim Kamitoğlu'nun tasarım anlayışı ve neyin nasıl görüneceğine dair doğal içgüdüleri onu işinde olduğu gibi hayatın diğer alanlarında da yalnız bırakmıyor. Yaşantısını İstanbul’da sürdüren Selim, Serinletici ile beraber aile şirketinde yönetici olarak çalışıyor.

You may also like...