Donald Trump’ın Saçı Dağıtıldı!

Share

Jimmy Fallon’un talk show’una katılan ABD başkan adayı ünlü sunucunun nazik olacağım sözü üzerine başını uzattı. Trump’ın saçları birkaç saniyede dağıldı.

ABD’de Cumhuriyetçi Parti’nin başkanlık adayı Donald Trump, Jimmy Fallon’un talk show programı The Tonight Show’un konuğu oldu.

Göçmen ve İslam karşıtı açıklamalarıyla yoğun tepki çeken Trump’ı programda bir sürpriz bekliyordu.

Programın sunucusu Jimmy Fallon, başkan adayına “Donald, sana sormak istiyorum çünkü bir daha seni gördüğümde belki ABD’nin başkanı olacaksın” sözleriyle seslendi ve Trump’ın saçlarını dağıtmak istediğini söyledi.

Ünlü sunucu Trump’a nazik olacağının sözünü de verdi ve Cumhuriyetçi başkan adayı başını Fallon’a doğru uzattı. İskoç asıllı Amerikalı başkan adayının saçlarını birkaç saniyede talan eden sunucu, büyük alkış aldı.

İşte o anlar:

Milliyet

Sinem Bekler

Çeşitli gazetelerde muhabir olarak çalışan Sinem, yayıncılığın geleceğini online medyada görmesiyle son dönemdeki çalışmalarını bu yöne kaydırmaktan bir an bile kuşku duymadı. İşletme Bölümü mezunu olan Sinem, kültür sanat dünyasıyla da yakından ilgileniyor ve kendini tam bir başak kadını olarak nitelendiriyor.

You may also like...