Bu ‘Cheap Thrills’ Bir Başka!

Share

Sia, hem sesi hem de özgün tarzıyla kendine büyük bir hayran kitlesi edindi. Yalnızca dinleyiciler değil müzisyenlerin arasında da ‘Sia şarkıları’nın seveni oldukça fazla. İşte onlardan biri de Kina Grannis.

Kina Grannis, o hoş sesiyle ve akustik şarkılarıyla bizi mest etmeye devam ediyor. Kendi yazdığı güzel şarkıların yanı sıra cover parçalara da bir hayli düşkün. Son olarak Pharrell’ın Happy parçasını yorumlayan Kina, bu kez gönlünü Sia’nın Cheap Thrills’ine kaptırmış.

Kina Grannis ve YouTube’un içerik üreticilerinden Kurt Hugo Schneider, bir araya gelerek Sia’nın Cheap Thrills şarkısını resmen baştan yaratmışlar. Cover parçaları her zaman çok sevmişizdir ama bu defaki bir başka. ‘Cheap Thrills’in ‘Kina’ versiyonunda enstrüman olarak bisiklet kullanıldı. Evet yanlış duymadınız.

Kina Grannis ve Kurt Hugo Schneider, bisiklet ile çıkardıkları sesleri notalara uyarladılar ve karşımıza oldukça renkli bir şarkı çıktı. Biz severek dinledik. Şimdi sıra sizde!

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...