İstanbul’da Metrobüs Faciası

Share

İstanbul Acıbadem’de yolcu ile şoför arasında çıkan kavga sonucu yoldan çıkan metrobüs, D-100’e girerek feci bir kaza yaptı.

Kazada, yoldan çıkarak üç aracı altına alan metrobüs, halk otobüsüne çarparak durdu. Kazada 11 kişi hafif şekilde yaralanırken, E5 Karayolu araç trafiğine kapandı. Metrobüsün altında kalan araçta yaralananlar, bölgedeki hastanelerde tedavi altına alındı. 

Metrobüs içinde bulunan görgü tanıklarının anlattığına göre, kaza şöyle gelişti:

“Metrobüs şoförüyle bir yolcu arasında tartışma çıktı. Tartışma sonrası yolcu şoföre tekme attı ve şemsiye ile kafasına vurdu. Bu tekmenin ardından şoför direksiyon hakimiyetini kaybederek karşı şeride girdi.” 

İstanbul Valiliği, şoförü darp eden yolcunun gözaltına alındığını duyurdu. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Müdürü Abdullah Kazdal da, yolcuların aktardığı bilgileri metrobüs şoförünün de doğruladığını söyledi.

T24

Sema Doğan

Akdeniz Üniversitesi İktisat Bölümü'nden mezun olan Sema, İzmir'de özel bir şirkette danışman olarak çalışıyor. Konu film olduğunda izleyicilikten yorumlamaya her alanda heyecanına engel olamayan Sema'yı arkadaşları "Film Girl" olarak anıyor. Bununla birlikte teknolojiye büyük ilgi duyan Sema, Serinletici için kültür-sanat, yaşam ve teknoloji içerikleri sağlıyor.

You may also like...