Brangelina Çiftinin Heykelleri Birbirinden Ayrıldı

Share

Dünyanın en yakışıklı erkek ve en güzel kadın birlikteliğine gölge düştü. Fakat ayrılık bununla kalmayıp en küçük şeylere kadar uygulamaya konuldu.

2014 yılında dünya evine giren ve evlendikten sonra da Brangelina çifti olarak tanınan Brad Pitt ve Angelina Jolie’nin ayrılması magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Ancak haberler bununla kalacağa benzemiyor. Her yeni gelen haber okuyucuları ve magazin takipçilerini şoka sokarken son gelen haber de insanları şaşırttı.

Madame Tussauds’daki balmumu heykelleri ayırdılar

200 yılı aşkın zamandır birçok ünlü ismin balmumu heykelini kendi bünyesinde barındıran müze oldukça büyük bir ziyaretçi kitlesini kendine çekiyor. Daha önce Atatürk, David Beckham veya Madonna gibi geniş yelpazede birçok insanın balmumu heykellerinin olduğu müzede doğal olarak dünyanın televizyon ve sinema hayatına damga vurmuş bu iki ünlü ismi de bulunuyor.

Müze heykelleri ayırdığını kabul etti

Boşanma haberlerini takip eden günlerde Madame Tussauds’da da bir uygulama oldu. Daha önce yan yana duran Angeline Jolie ve Brad Pitt heykelleri ayrıldı ve aralarına mesafe girdi.

10 yıllık ilişkilerini evlilikle tamamlayan çiftin üçü evlatlık olmak üzere altı tane çocuğu var. Bütün çocukların velayetini isteyen Jolie’nin açtığı dava karşısında Pitt çaresiz…

Tampabay, Ofpof

Merve Deniz

Serinletici viral içerik editörlüğü yapan Merve Deniz, İzmir Ekonomi Üniversitesi İşletme Bölümü mezunu. Serinletici'de haber çevirilerine de yardımcı olan Merve’nin en büyük hobisi fotoğrafçılık. Geleceğe yönelik fotoğrafçılık hedefleri arasında portfolyosunu online bir sergiye dönüştürmek de var. Kendisini tanımlamada -fotoğrafçılıktan bile önce- ilk kelime olarak “kedisever”i seçen Merve, halen İzmir’de yaşıyor.

You may also like...