Android Yerine Andromeda Geliyor

Share

Google, uzun süredir üzerinde çalıştığı söylenilen Android ve Chrome birleşimi olan, Andromeda’yı her an duyurabilir. Sızıntılar büyük duyuru için önümüzdeki ayı gösteriyor.

Google’ın 4 Ekim’de yapacağı özel etkinliğe çok az kaldı. Hepimiz bu etkinlikte duyurulacak gelişmeleri duymak istiyoruz. Gerçi iki yeni Nexus telefonun duyurusu yapılacağı için, etkinliğin içeriği hakkında az çok fikir sahibiyiz. Yine de büyük sürprizler gelebilir.

Yeni işletim sistemi Andromeda geliyor!

Neowin’in haberine göre Google’ın yeni hybrid işletim sistemi bu etkinlikte duyurulacak. Android’in patronu Hiroshi Lockheimer’ın attığı bir tweet durumu doğrular nitelikte.

İlk Android işletim sistemini bundan sekiz yıl önce duyurduklarını belirten Lockheimer, 4 Ekim tarihine işaret etti. Android ve Chrome OS olarak geçecek bu yeni işletim sistemi için artık geri sayıma geçildi.

16-09/26/gule-gule-android-hos-geldin-andromeda-2.jpg

Geçtiğimiz dönemde ortaya çıkan Andromeda izleri, muhtemelen 4 Ekim’de gerçek bir netlik kazanacak. Test aşamaları sürekli sızan (Nexus 9 üzerindeki testler) işletim sisteminin Android’in yerini alması bekleniyor.

Shiftdelete

Emre Kalkan

Serinletici idari işler yöneticisi ve teknoloji editörü Emre, mobil cihazlara ve donanımlara oldukça ilgili ve konsol oyunları olmadan yaşayamayacağına inananlardan. Türkiye'de VR'ın da öncülerinden olan Emre, bilgisayar programcılığı mezunu.

You may also like...