Kanada Başbakanı, Prens George’un Önünde Eğildi

Share

İngiltere Kraliyet ailesini temsilen Cambridge düşesi ve dükü tarafından Kanada’ya gerçekleştirilen ziyarete bir fotoğraf damga vurdu.

Kanada Başbakanı Justin Trudeau da ABD Başkanı Obama gibi Prens George’un önünde diz çökerek sohbet etti. Bu kareyle “Prens George’un yakışıklı Kanada Başbakanı Trudeau’dan rol çaldığı” iddia edildi.

İngiltere kraliyet ailesi Kanada’ya resmi ziyaret gerçekleştirdi.

Cambridge dükü Prens William ve düşesi Catherine Middleton tarafından gerçekleştirilen ziyarete çiftin 3 yaşındaki ve 16 aylık çocukları da katıldı.

ABD Başkanı Barack Obama’nın geçtiğimiz nisan ayında İngiltere’yi ziyaretinde bu fotoğraf günlerce tartışılmıştı. ABD Başkanı Obama, İngiliz Kraliyet ailesinin en küçük temsilcilerinden Prens George ile sohbet etmek için diz çökmüştü.

Obama’nın Prens George ile sohbet ettiği fotoğraflar Kraliyet ailesi tarafından paylaşılmıştı.

Benzer bir kare aylar sonra İngiliz Kraliyet ailesinin Kanada ziyaretinde gerçeleşti. Kanada Başbakanı Trudeau, 3 yaşındaki Prens George’la konuşabilmek için diz çöktü.

Başbakan’ın bu hareketi “Prens George, Kanada Başbakanı’ndan bile rol çalıyor” yorumlarının yapılmasına neden oldu.

Prens William’ın Kanada’ya geldiği uçak iniş yaptıktan sonra kokpitin camı açılarak Cambridge bayrağı dalgalandırıldı.

Kraliyet ailesini karşılamak için Kanada Başbakanı Justin Trudeau ve eşi Sophie Gregoire Trudeau da hazır bulundu.

NTV

Merve Deniz

Serinletici viral içerik editörlüğü yapan Merve Deniz, İzmir Ekonomi Üniversitesi İşletme Bölümü mezunu. Serinletici'de haber çevirilerine de yardımcı olan Merve’nin en büyük hobisi fotoğrafçılık. Geleceğe yönelik fotoğrafçılık hedefleri arasında portfolyosunu online bir sergiye dönüştürmek de var. Kendisini tanımlamada -fotoğrafçılıktan bile önce- ilk kelime olarak “kedisever”i seçen Merve, halen İzmir’de yaşıyor.

You may also like...