Fidget Cube ile Stres Atın

Share

Stresle başa çıkmak, odaklanmak ya da yalnızca alışkanlıktan dolayı pek çok insan ellerine bir nesne geçirip sallar ya da çevirir. Kalem sallayan veya çeviren, tesbih çeken ya da boş bir kağıda durmadan bir şeyler karalayanları meşgul etmek için Antlys Labs tarafından hazırlanan Fidget Cube, bu alışkanlıkların hepsini küçük bir küpün yüzeyine sığdırıyor.

Stres topundan daha etkili olan masa oyuncağı Fidget Cube’un üzerinde dönebilen bir tekerlek ve dişli, elektrik düğmesine benzeyen bir düğme ile basılabilir düğmeler, hareket eden bir joystick gibi elleri meşgul edecek çeşitli çıkıntılar yer alıyor.

Kickstarter’da fonlanmaya başladığı günden itibaren inanılmaz bir destekle karşılaşan ve 1 hafta gibi kısa bir sürede 1.2 milyon dolar gibi astronomik bir rakama ulaşan Fidget Cube, şu an 100 binin üstünde destekçiden yaklaşık 4.3 milyon dolar gibi inanılmaz bir yatırım almayı başarmış durumda. Siyah, beyaz ve gri renklerdeki Fidget Cube’a ön siparişle 14 dolara sahip olabilirsiniz.

bigumigu.com

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...