Cuma geldiğine göre, bunu kutlamalıyız!

Share

Bu hayatta beklemeye değer en güzel şeyin cuma günleri olduğunu uzun zaman önce anladık. Hayat felsefemiz şu: ‘Cuma günü geldiğine göre, bunu kutlamalıyız.

Kutlama lafını duyunca aklınıza konfetili şampanyalı partiler gelmesin; çünkü bizim kutlama anlayışımız biraz daha farklı.

Sizleri, Serinletici tarzı bir kutlamaya davet ediyoruz!

1- Filmli kutlama

Hairspray, bir cuma gününe yakışacak en hoş kutlamalardan biri! Dans, müzik ve eğlence bu filmde… Peki siz neredesiniz?

2- Kitaplı kutlama

Güzel bir kitap ile kendinizi ödüllendirmeyeli ne kadar oldu? Agatha Christie’den Briç Masasında Cinayet, sizlere heyecan ve macera dolu bir cuma akşamı vaat ediyor…

3- Müzikli kutlama

Cuma günü için bir şarkı seçin deselerdi, tabii ki kazanan The Cure‘dan ‘Friday I’m in love‘ olurdu… Dinleyin ve cuma gününü ayak parmaklarınızın ucunda hissedin. Müziğin sesini açın ve dans edin; çünkü bugün cuma!

4- Tatlı kutlama

Bize göre bir cuma gününü tatlı olmadan geçirmek mümkün değil! Biz tercihimizi Kahveli Bal Kabaklı Kış Keki‘nden yana kullandık ve hafta sonunu harika bir şekilde kucakladık…

Mutlu cumalar!

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...