Dünyanın En Acı Cipsi Tabutlu Ambalajda!

Share

Guinness Rekorlar Kitabı‘na da giren dünyanın en acı biberi unvanına sahip Carolina Reaper şimdi de cips olarak karşımızda. Birçok YouTube videosunda cesaretlerini sergilemek isteyenlerin tadına baktığı Capsicum chinense familyasından gelen biberden üretilen cips, pek alışık olmadığımız bir şekilde tekli olarak satılıyor.

ftr1

5 dolarlık bu tek parça cipsin ambalajı da tabut şeklinde. Yemek için sağlam bir bünyeye ihtiyaç duyacağınız cips ay sonunda Paqui’nin web sitesinde 1 Ekim’den itibaren ise özel mağazalarda satışa sunulacak. Eğlenceli bir parti için biraz para harcamayı göze almaya değer.

ftr3

ftr2

Ceyms

Sezin Nil Tufan Bardakçı

Her şey için yeterli olduğu sanılır ama Nil için satranç oynamak elde ettiği şampiyonluklara rağmen sadece fazla iddialı bir hobiden ibaret. Yeterince zeki olduğunu göstermek yerine herkesin iyi olabilmeyi bu kadar dilediği bir oyunu kendisine iktisata yönlendiren bir analitik düşünce kaynağı olarak yorumluyor. Çok düşünüp az konuşuyor ve çok okuyup az yazıyor. Hayatın ona gelişini doğru yorumlayana kadar olanları saymazsak İstanbul Ticaret Üniversitesi İktisat Bölümü mezunluğundan pek de haz etmiyor. Oyunun kurallarına aykırı bir “rok” daha deyip onu yenilmez satranççı kimliği Colly’e hapsetmeden hayatta savrulmayı umuyor. Maroon 5 eşliğinde.

You may also like...