‘Scarface’ Geri Dönüyor!

Share

Sinema tarihine damga vurmuş yapımlardan ‘Scarface’ (Yaralı Yüz) yeniden beyazperdeye geliyor. Variety ve Mass Appeal tarafından paylaşılan bilgilere göre; yeni ‘Scarface’ filmini daha önceden The Sopranos’un 19 bölümünü yazan Terence Winter kaleme alacak.

Leonardo DiCaprio‘nun başrolde olduğu ‘Wolf of Wall Street’ ve ‘Boardwalk Empire’ gibi yapımlarda da imzası bulunan Winter’ın senaryo koltuğunda olacağı filmde, ‘Tony Montana’ karakterini kimin canlandıracağı henüz netlik kazanmadı.

Universal Pictures tarafından çekilmesi planlanan yapım, vizyona girmesi durumunda üçüncü ‘Scarface’ filmi olacak. Orjinal film 1932 yılında, Al Pacino’nun başrolde yer aldığı ikinci film ise 1983’te yayınlanmıştı.

Milliyet

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...