Yeni Albümünü Bar Turuyla Tanıtacak!

Share

Lady Gaga, dördüncü stüdyo albümünün tanıtımı için, adet olduğu üzre uzun bir turne düzenlemek yerine klasik algıyı yıkan yeni bir karara imza attı. Çıkış şarkısı Perfect Illusion ile henüz istediği etkiyi yakalayamamış olan Lady Gaga, yeni albümü Joanne için ABD çapında bir dizi bar konseri verecek.

Yeni Albümünü Bar Turuyla Tanıtacak!

Stadyum ve devasa konser alanları yerine, tanınmamış, lokal barları tercih eden Lady gaga, bu kararını da şöyle açıklıyor:

“Müziğe ilk başladığım dönemlerde, barlarda çalabilmek, bar sahipleriyle bir anlaşmaya varabilmek için, merdivenlerden piyano indirmek, sokaklarda keyboard’um ile dolaşmak gibi bir yığın zor iş yaptım.”

Anlaşılan şimdi, piyasaya ilk girdiği dönemlere ve yaşadıklarına vefa borcu olarak da böyle bir yolu uygun görüyor Lady Gaga… Tabi, duyurular yapıldıktan sonra bu tanınmamış barların önünde nasıl bir bekleyiş olacağını bekleyip göreceğiz.

Karnaval

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...