Sex And The City Geri Mi Dönüyor?

Share

Sex and The City’nin devamıyla ilgili bizlere sürekli umut vermeye devam bir kişi varsa o da, Sarah Jessica Parker. Şu sıralar bu kült diziden sonra onu televizyona döndüren ‘Divorced’ dizisine yoğunlaşan oyuncu, ekibin yeniden toplanmasının büyük bir ihtimal olduğu konusunda kararlı. Hatta söylediklerinin ardında kesin bir bilginin yatıyor olması bile muhtemel.

Şöyle ki ‘Carrie Bradshaw’a göre ufukta Sex and The City serisinin 3. filmi belirebilir veya dizi ekranlara yeniden dönebilir. Hatta söylenenlere göre, söz konusu film için çalışmalar Mayıs ayında başlayabilir.

Peki Parker konuyla ilgili ne mi diyor? “Gelecek işler için hiçbirimizin ‘Hayır’ dediğini sanmıyorum. Dizi mi, film mi olurbilemiyorum tabii. Ama ileride bir araya gelmemiz hala güçlü bir olasılık.” diyerek deyim yerindeyse ağzımıza bir parmak bal çalıyor tabii ki. ‘Bizim Ev’ ve ‘Gilmore Girls’ gibi klasik dizilerin yeniden çekilmeye başlandığı bu günlerde olamaz mı, olabilir.

Elle

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...