Game of Thrones Konserinden Fragman Geldi!

Share

Son yılların en popüler dizilerinden Game of Thrones’tan yeni sezonun başlamasına daha vakit varken, diziyi ekranlardan sahnelere taşıyacak Game of Thrones Concert Experience’tan bir tanıtım videosu yayınlandı. ‘Game of Thrones Concert Experience’in fragmanı bile hayranlarının aklını alacak!

Dizideki hikayenin önemli sahnelerinin üstüne büyük bir orkestra ve koronun eşlik edeceği bu devasa gösteriyi son olarak 6. sezon finalindeki açılış sahnesinin müzikleriyle kendine bir kez daha hayran bırakan Ramin Djawadi yönetecek.

Game of Thrones Konserinden Fragman Geldi!

Dizinin yapımcıları David Benioff ve D.B. Weiss, projeyle ilgili olarak “Yedi yıl boyunca birlikte çalıştığımız Ramin’in müziğinin gücü, inceliği ve sonsuz yaratıcılığı her zaman bizi büyülemişti. Game of Thrones Concert Experience, müzik tarihine eşsiz projelerden biri olarak geçecek. Bu proje için bizden daha heyecanlı birilerinin olduğunu sanmıyoruz” dediler.

2017 Şubat ayında ABD’de Kansas’ta başlayacak turne, New York’taki ünlü Madison Square Garden ve Los Angeles‘taki Forum’u da kapsayacak 28 duraktan oluşacak.

Karnaval

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...