Rock’n’roll Efsanesinden Yeni Albüm!

Share

Efsane grup The Rolling Stones’un yeni albümü Blue & Lonesome, köklü Alman plak şirketi Polydor tarafından 2 Aralık’ta raflarda yerini alacak ve efsanenin 25. albümü olma özelliğini de taşıyacak.

12 şarkının yer alacağı Blue & Lonesome, İngiltere’deki British Grove Studios’ta üç günde kaydedildi. Kaydın, blues ağırlıklı bir köklere dönüş albümü olduğu söyleniyor.

Kayıtlarında turne süresince gruba eşlik eden Darryl Jones, Chuck Leavell ve Matt Clifford’ın yanı sıra iki şarkıda ise gitarıyla Eric Clapton da gruba eşlik etti. Bir köklere dönüş albümü olduğunu söylenen bu albümde The Rolling Stones, gençlik yıllarında ilham aldığı blues sanatçılarından Jimmy Reed, Willie Dixon, Eddie Taylor, Little Walter ve Howlin’ Wolf gibi önemli isimlerin şarkılarını cover’lıyor.

Karnaval

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...