Daha Kalıcı Bir Ruj İçin…

Share

Evden çıkarken sürdüğünüz rujunuz gün içinde dağılır. Özellikle kırmızı ruj, dişlerinize bulaşarak kötü bir görüntü oluşturur. Ancak küçük bir hile ile rujunuzu sabitleyerek hem dağılmasını önleyebilir hem de daha uzun süre dudaklarınızda kalmasını sağlayabilirsiniz.

Rujunuzun kalıcı olmasına yardımcı olacak makyaj uygulaması için ihtiyacınız olan ruj, rujunuzun rengine benzer bir tonda allık, kağıt mendil ve kabarık yumuşak bir makyaj fırçası. İlk olarak her zamanki gibi rujunuzu dudaklarına sürün. Daha sonra kağıt mendili ikiye ayırarak ince parçasını dudaklarınızın üstüne koyun ve fırça yardımıyla hafif dokunuşlar ile allığınızı mendilin üstünden dudaklarınıza sürün.

Kağıt mendil filtre görevi görerek dudaklarınızda çok fazla pudra kalmasını ya da fırçanıza rujun bulaşmasını engelleyecektir. Allık yerine transparan pudra da kullanabilirsiniz. Ancak transparan pudra, dudaklarınızın üstünde kireçli bir görüntü vererek doğal olmayan bir bitiş sağlar.

InStyle

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...