Kahve ve Müzik Bir Arada!

Share

Kahve ve müziği seviyorsanız, mutlaka bir göz atın…

>İSTANBUL KAHVE FESTİVALİ'16

6-9 Ekim tarihleri arasında KüçükÇiftlik Park’ta, İstanbul Kahve Festivali başlıyor! Bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan festivalde çeşit çeşit kahvenin tadına varırken, yanında sizlere harika bir de müzik eşlik edecek: Gripin, Can Bonomo, Gizli Özne, Manuş Baba ve Deniz Tekin, festival boyunca kahveseverleri biryandan müziğe doyuracak isimler arasında.

Etkinliğin sponsorluğunu Türk Telekom üstlendiği için etkinliğe katılamayanlar da, bu konserleri Türk Telekom Müzik Facebook hesabından canlı izleyebilecek.

3. yılında da iddiasını koruyan İstanbul Kahve Festivali, turna yemişlisinden, pikan cevizlisine kadar neredeyse tüm kahve çeşitlerini sizle buluşturma konusunda kararlı. 4 gün boyunca farklı kahveler ve onlarla harika giden tatları müzikle harmanlayacak festival, ‘bir kahve molası’ arayanlar için ideal!

Elle

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...