‘İyi Ki Şampiyon Olamamışlar!’

Share

Bu yazın en çok konuşulan isimlerinden birisi olan Kevin Durant, Golden State Warriors’a gidişi hakkında konuştu.

NBA Finalleri yedinci maçını izlerken menajeri Rich Kleiman ile sürekli konuşan Durant, içinde Warriors’a gitme aşkının nasıl doğduğunu anlattı.

Kevin Durant: ”Yedinci maç sırasında menajerim bana, ‘Warriors’a kesinlikle gidemezsin’ demişti ben ise adeta bir çocuk gibi bu adamlar ile oynamak istiyordum. Böylelikle boş üçlük atma imkanım olacaktı. Bütün sahayı gidip geri gelecektim. Boş turnikeler atacaktım, bu eğlenceliydi. Onlar kaybettikten sonra sonra bu düşünceler daha da gerçek olmaya başladı. Oturup düşündüm ve yöneticiler ile konuştuğumda bana ne verebileceklerini dinledim. Açıkçası kaybetmelerine sevindim diyebilirim” ifadelerini kullandı.

Hatırlanacağı üzere Golden State Warriors geçen sezon NBA Finallerinde 3-1 öne geçmesine rağmen şampiyonluğu 4-3 ile Cleveland Cavaliers’a kaptırmıştı.

ESPN/Trendbasket

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...