John Lennon’ın Hayatı Çizgi Roman Oluyor!

Share

DW Publishing, New York Comic-Con’da yaptığı açıklamada John Lennon’ın hayatının bir kısmını mercek altına alan yeni bir çizgi romanın yolda olduğunu haber verdi. David Foenkinos’un yazdığı Lennon isimli kitaptan uyarlanacak çizgi roman, önümüzdeki mayıs ayında raflarda olacak.

John Lennon'ın Hayatı Çizgi Roman Oluyor!

Foenkinos’un 2010 yılında yayınlanan kitabında, Lennon, New York’ta geçirdiği yıllarda ve ölümüne kadar giden süreci kapsayan terapi seansları boyunca, Yoko Ono ve çocuklarıyla olan ilişkilerinden solo kariyerine birçok konuda uzun monologlar yapıyor.

IDW Publishing’den dün yapılan açıklamaya göre, Lennon‘ın çizgi roman uyarlamasında Fransız sanatçı Horne’un illüstrasyonlarını ve Assassin’s Creed‘in çizgi romanlarıyla tanınan Eric Cobeyran’ın yazımı bir arada olacak.

Karnaval

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...