‘Enchanted’ Devam Ediyor!

Share

Prenses Giselle ve yakışıklı prenslerini özlemiştik aslında..

2007 yılında vizyona girer girmez hit olmayı başaran, Disney’nin ‘Enchanted’ filminin devamı yolda! Başrollerini Amy Adams, Patrick Dempsey, Susan Sarandon ve James Marsden’ın paylaştığı filmin ikincisi, söylenti olmaktan çıkıp gerçeğe dönüştü.

Prenses Giselle’in kendi çizgi krallığından, Newyork’a gelişini anlatan filmin ikincisi için çalışmalar başladı! Çıktığı yıl En İyi Film Müziği dalında Oscar adayı bile olan filmin ikincisini, Adam Shankman yönetecek. Şu sıralar senaryosu üzerinde çalışılan filmin adı da belli, ‘Disenchanted’.

>'ENCHANTED' DEVAM EDİYOR

Zengin oyuncu kadrosundan kimlerin dönüp, kimlerin dönmeyeceği henüz belli değil. Ama çalışmaları hızlandıran Disney gelecek yaz, çekimlere başlayacak. Filmin tahmini vizyon tarihi şu an için, 2018.

Elle

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...