Sweatshirt Savaşları Başlasın!

Share

Erkek arkadaşının kapüşonlu sweatshirtlerini alıp alıp, geri vermeyen; onların ekstra large formu ve mis gibi erkek parfümü kokusundan vazgeçemeyenler burada mı?

Siz ve sizin gibi dünya genelindeki milyonlarca kızın dolaplarını bomboş bırakmasına daha fazla dayanamayan erkekler, bir kampanya başlattı! Kız arkadaşları, aldıkları tüm parçaları geri getirene kadar erkekler de, onların giysilerini rehin tutma kararı aldı! Yani siz o giysilerin rahatlığına alışmış, ‘Ne kadar tatlı bir sevgilim var..’ diye düşünürken, meğer onlar intikam planlıyormuş!

Bu yıl artık canlarına tak ettiğini söyleyen erkekler kampanyaya katıldıklarını, sevgililerinin giysilerini giyerek duyuruyor. Giyim kuşam konusuyla uğraşmak istemeyen erkeklerin bu isyanını anlayabiliyoruz ama, giysileri rehin tutmak?

Kendimizi hemcinslerimizin yerine koyunca, buna tahammülümüz yok! Kızlar da şu sıralar duruma gülüyorlar ama, biraz da şaşkınlar tabii. Dünya genelinde çiftleri sarmalayan bu kampanyayla ilgili olup bitenlere Instagram ve Twitter’dan #TakeHerHoodie hashtag’inden bir göz atın deriz.

#TakeHerHoodie görsellerinden birkaç örnek:

Elle

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...