Red Dead Redemption 2 Geliyor!

Share

Geçtiğimiz gün aniden Facebook kapak görselini değiştiren Rockstar, yine görseli değiştirdi. Bu kez her bir piksel Red Dead Redemption’a işaret ediyor!

Çıktığı dönem yılın en iyi Oyunu olmaya hak kazanan, anlattığı müthiş vahşi batı hikayesiyle Rockstar oyunlarını sevenlerin gönlünü fetheden firma, yeni Red Dead’i duyuruyor.

Red Dead Redemption 2 için gün sayma vakti

PlayStation 3 ve Xbox 360 için 2010 yılında çıkan Red Dead Redemption, 1911 yılına gidiyor ve bizleri John Marston’ın hikayesine konuk ediyordu.

Bu yaz Xbox One geriye uyumluluk programına dahil olan Red Dead Redemption için ikinci oyun müjdesi yolda. Dün değişen Facebook kapak görselinin ardından şimdi de hem Twitter’dan aşağıdaki fotoğraf paylaşıldı, hem de Facebook kapak görseli bir kez daha değiştirildi.

Bakalım bu gizemli görsel değişikliklerinin ardından nasıl bir oyunla karşılaşacağız. Yeni oyunun haberi çok geçmeden gelecektir.

Shiftdelete

Emre Kalkan

Serinletici idari işler yöneticisi ve teknoloji editörü Emre, mobil cihazlara ve donanımlara oldukça ilgili ve konsol oyunları olmadan yaşayamayacağına inananlardan. Türkiye'de VR'ın da öncülerinden olan Emre, bilgisayar programcılığı mezunu.

You may also like...