Apple Yıllar Sonra Bir Teknoloji Fuarına Katılıyor!

Share

Uzun süredir hiçbir şekilde teknoloji fuarlarına katılmayan Apple, strateji değişikliğine giderek Barselona’da düzenlenecek MWC 2017’de yerini ayırttı.

Bildiğiniz gibi uzun süredir Samsung, Sony, LG ve HTC gibi dünya devleri genellikle akıllı telefon ve bilgisayar gibi en yeni teknolojik ürünlerini MWC (Mobil Dünya Kongresi) ve IFA (Tüketici Elektroniği Fuarı) gibi büyük uluslararası organizasyonlarda tanıtıyorlar ancak sektörün en büyüğü olarak görülen Apple, bu fuarların hiçbirinde yer almıyor.

Bu teknoloji fuarlarına katılmamasına rağmen her ürünüyle büyük ses getiren Apple, en son kapsamlı bir şekilde 2000li yılların başlarında bir teknoloji fuarına resmi olarak katılmıştı. Fuarlara katılma konusunda görünüşe göre karar değiştiren Apple, 2017’nin Şubat ayında Barselona’da düzenlecek MWC 2017’nin katılımcıları arasında listelendi.

Samsung Galaxy S8 ve LG G6 gibi Android üreticilerin amiral gemisi modellerini göreceğimiz Mobil Dünya Kongresi’nde Apple’ın da yer alacak olması oldukça heyecan verici. Ancak detaylarına baktığımızda Apple’ın standının App Planet olarak adlandırılan sadece mobil cihazların yazılımına yönelik ürünlerin sergilendiği alanda olacağını görüyoruz. Yani buradan yola çıkarak Apple’ın MWC 2017’de bir ürün duyurusu yapmayacağını ve Apple Music ya da farklı bir uygulamasıyla MWC 2017’de yer alacağını söyleyebiliriz.

Webtekno

Emre Kalkan

Serinletici idari işler yöneticisi ve teknoloji editörü Emre, mobil cihazlara ve donanımlara oldukça ilgili ve konsol oyunları olmadan yaşayamayacağına inananlardan. Türkiye'de VR'ın da öncülerinden olan Emre, bilgisayar programcılığı mezunu.

You may also like...