Bir Kısa Film Olarak: Shelter

Share

2016’ın sonlarına yaklaşırken, Porter Robinson ile Madeon, duygusal bir dans parçası ile karşımıza çıktı. İkilinin, müziğini beraber hazırladığı Shelter’ın video klibi de henüz yayınlandı. Müziğin iniş çıkışları ile birlikte Megumi Kouno’nun çizimleri ve Toshihumi Akai’nin yönetimi eşliğinde hazırlanan klibi de izleyince, kendinizi bir an hikayenin içinde hissetmeniz o kadar kolay ki…

Bir Kısa Film Olarak: Shelter

Hikaye ne mi? Robinson’un bizzat kendi anlatımıyla bu muhteşem animasyon filmi karşımıza çıkaran hikaye şu…

“Tamamen kendi yalnızlığı içinde yarattığı, fütüristik simülasyon bir dünyada yaşayan 17 yaşındaki Rin’in hikayesini anlatıyor. Her zaman gerçeğe uyanan Rin, kendisi için yarattığı ve tabletiyle kontrol ettiği, farklı ve güzel bir simülasyon dünyanın içine giriyor. Taki bir gün her şey değişene ve Rin bu simülasyonun ötesinde kendi geçmişini keşfedene kadar…”

Porter Patinson’ın hikayesini yazdığı bu klip, ilerleyen günlerde daha çok konuşulacak gibi görünüyor…

Karnaval

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...