Hamilton: F1 Aracında Tuvaletimi Yapmadım

Share

Lewis Hamilton, Amerika (Austin) yarışı öncesinde Ellen şova katıldı ve burada bazı ilginç sorulara cevap vermek zorunda kaldı.

Ellen DeGeneres şova katılan Hamilton, neredeyse 2 saat süren yarışlarda bazı pilotların kendilerini tutamadığını ancak kendisinin asla araç içerisinde çiş yapma konusunda istekli olmadığını söyledi. Hamilton bunun yanında Michael Schumacher’le ilgili bir sırrı açıkladı.

Hamilton “Tulumunuzun içine yapmanız gerekiyor ancak ben bunu yapamam. Hiç yapmadım. Ancak yapan pilotlar var” dedi.

Schumacher hakkında konuşan Hamilton “Eskiden takımda yarışan pilot Michael Schumacher’di. Kimse onu duydu mu bilmiyorum ancak o efsane bir yarış pilotu. Ancak mekanikerlerim onun araca her bindiğinde çişini yaptığını söylediler” dedi.

Ellen ile sohbete devam eden Hamilton, bir ara adının anıldığı Kendall Jenner ve Rihanna konusuna da değindi.

Hamilton’ın ismi geçtiğimiz senelerde Kendall, RiRi ve hatta Rita Ora ile anılmıştı. Ellen “Rihanna ile birlikte oldun…” deyince Hamilton “Aa, gerçekten mi?” şeklinde cevap verdi. Ellen “Evet, öyle… Kendell Jenner ve daha bir çok isimle… Şimdi yalnız mısın?” diye devam etti. Bir süre seyirciyle birlikte gülen Hamilton, kimseye değil işine odaklandığı yönünde cevap verdi.

Hamilton “Kimseyle görüşmüyorum. Uzun bir ilişki geçirdim. Neredeyse 8 senelik bir ilişkiydi. Şimdi tamamen yarışlara odaklandım. Bu sene şampiyon olmaya çalışıyorum. Bu çok çalışma gerektiriyor. Şu an için gerçekten böyle bir planım yok” dedi.

Motorsport

Selim Kamitoğlu

İç mimar Selim Kamitoğlu'nun tasarım anlayışı ve neyin nasıl görüneceğine dair doğal içgüdüleri onu işinde olduğu gibi hayatın diğer alanlarında da yalnız bırakmıyor. Yaşantısını İstanbul’da sürdüren Selim, Serinletici ile beraber aile şirketinde yönetici olarak çalışıyor.

You may also like...