Escobar’a Hayat Verecek İsim Belli Oldu

Share

Kolombiyalı uyuşturucu baronu Pablo Escobar’ın yaşamının bir bölümünün anlatılacağı Escobar filminin oyuncu kadrosu şekillenmeye başladı.

Escobar'a Hayat Verecek İsim Belli Oldu

Escobar’ın hayatının bir döneminde gazeteci Virginia Vallejo’yla yaşadığı romantik ilişkinin anlatılacağı filmde ‘El Patron’a İspanyol aktör Javier Bardem hayat verecek. Gazeteci Vallejo rolünü de Bardem’in eşi Penélope Cruz canlandıracak.

T24’ün haberine göre Escobar filminin kasım ayında prodüksiyon aşamasına girmesi beklenirken filmin hangi tarihte izleyici ile buluşacağı henüz belli değil.

Filmin bir diğer sürpriz oyuncusu da FBI polis ekiplerinin lideri konumunda oynayacak olan Altın Küre adaylı ABD’li oyuncu Peter Sarsgaard.

Escobar filminin yönetmenlik koltuğuna da Güneşli Pazartesiler, Mükemmel Bir Gün gibi filmleriyle bağımsız İspanyol sinemasında kendisine özgün yer edinen Fernando León de Aranoa oturacak.

Karnaval

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...