Leonardo DiCaprio, Sam Phillips’in Hayatını Canlandıracak

Share

Leonardo DiCaprio’nun yeni projesi onu ‘Rock’n Roll’un doğuşuna götürecek.

Revenant filmiyle Oscar kazanan oyuncu; Elvis Presley, Johnny Cash, Ike Turner ve Jerry Lee Lewis’in kariyerlerinde büyük yeri olan müzik prodüktörü Sam Philips’i canlandıracak.

Film, Peter Guralnick’in 2015 yılında yayımladığı “Sam Phillips: The Man Who Invented Rock ‘N’ Roll’dan uyarlanacak.

DiCaprio’nun başrolde olacağı filmde The Paramount Projesi ile Memphis’teki Sun Stüdyoları’nda keşfedilen dj’in hayatını anlatılacak ve 1950’lerin rock’n roll gelişiminin ortaya çıkışını tek bir parça haline getirecekler.

DiCaprio filmin yapımcılığını Jennifer Davisson, Mick Jagger, Victoria Pearman, Steve Bing, Ian Montone, Rick Yorn ve Guralnick ile paylaşacak.

Filmin vizyon tarihi, yönetmeni ve senaristi henüz belli değil.

NTV

Sezin Nil Tufan Bardakçı

Her şey için yeterli olduğu sanılır ama Nil için satranç oynamak elde ettiği şampiyonluklara rağmen sadece fazla iddialı bir hobiden ibaret. Yeterince zeki olduğunu göstermek yerine herkesin iyi olabilmeyi bu kadar dilediği bir oyunu kendisine iktisata yönlendiren bir analitik düşünce kaynağı olarak yorumluyor. Çok düşünüp az konuşuyor ve çok okuyup az yazıyor. Hayatın ona gelişini doğru yorumlayana kadar olanları saymazsak İstanbul Ticaret Üniversitesi İktisat Bölümü mezunluğundan pek de haz etmiyor. Oyunun kurallarına aykırı bir “rok” daha deyip onu yenilmez satranççı kimliği Colly’e hapsetmeden hayatta savrulmayı umuyor. Maroon 5 eşliğinde.

You may also like...