Zelda Fitzgerald’a Hayat Verecek

Share

The Hollywood Reporter’da yer alan habere göre Oscar ödüllü genç oyuncu Jennifer Lawrence’ın yeni projesi belli oldu. Güzel oyuncu Jazz Age ikonu ve yazar F. Scott Fitzgerald’ın eşi rolünde boy gösterecek. Film, Muhteşem Gatsby gibi pek çok romanın ilham kaynağı olduğu düşünülen Zelda Sayre ile romanların sahibi Fitzgerald arasındaki romantik ilişkiye odaklanacak.

Zelda Fitzgerald'a Hayat Verecek

A Beautiful Mind, Cinderella Man gibi biyografik filmlere imza atan Ron Howard’ın yönetmenliğini üstleneceği filmde Lawrence’a The Hunger Games filmlerinin de yapımcılığını üstlenmiş Allison Shearmur ve Brian Oliver prodüksiyon kısmında yardım edecek.

Senaryosunu Emma Frost’un kaleme alacağı filmin ismi ise henüz belli değil.

Yirminci yüzyılın en büyük Amerikan yazarlarından Scott Fitzgerald’ın eserlerinin ilham kaynağı olan Zelda hem kendi hikâyesiyle hem de yaşadığı tutkulu aşkla o dönemin Amerikası’na damgasını vurmuştu.

Karnaval

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...