Bacaklar Parlıyor Mu Yoksa Beyaz Boyalı Mı?

Share

Sosyal medyada paylaşılan bir bacak fotoğrafı, insanları ikiye böldü. Bacak parlıyor mu, yoksa sadece beyaz boyalar mı var? Siz ne düşünüyorsunuz?

Sosyal medyayı ikiye bölen bacak fotoğrafı

Hatırlarsanız geçtiğimiz yıl sosyal medyada bir elbise fotoğrafı olay olmuş ve kullanıcıların bazıları elbiseyi altın renginde, bazı insanlar da siyah renginde gördüğünü söylemişti.

Şimdi de yine sosyal medyayı ikiye bölen bir başka fotoğrafla karşı karşıyayız.

Bacak parlıyor mu?

Sosyal medyada paylaşılan bir bacak fotoğrafı insanları ikiye bölmüş durumda.

Bazı insanlar bacağın parladığını söylerken, bazı insanlar bacakta sadece beyaz boyalar olduğunu ve parlamadığını söylüyor.

Açıkcası bu fotoğrafın oldukça güzel bir ilüzyon yarattığını söyleyebiliriz. Çünkü fotoğrafa ilk baktığınızda parlayan bir bacak görüyorsunuz. Ancak bacağın üzerindeki tebeşire benzer beyaz boyalara odaklandığınızda, ilk gördüğünüz parlamanın bir yansıma olduğunu düşünüyorsunuz.

Bakalım olay olan fotoğrafla ilgili kullanıcılar ortak bir noktada buluşabilecek mi?

Shiftdelete

Merve Deniz

Serinletici viral içerik editörlüğü yapan Merve Deniz, İzmir Ekonomi Üniversitesi İşletme Bölümü mezunu. Serinletici'de haber çevirilerine de yardımcı olan Merve’nin en büyük hobisi fotoğrafçılık. Geleceğe yönelik fotoğrafçılık hedefleri arasında portfolyosunu online bir sergiye dönüştürmek de var. Kendisini tanımlamada -fotoğrafçılıktan bile önce- ilk kelime olarak “kedisever”i seçen Merve, halen İzmir’de yaşıyor.

You may also like...