Apple, iPhone’da OLED Ekrana Geçiş Yapacak

Share

Apple’ın, bir sonraki iPhone modelinde OLED ekrana geçiş yapacağına dair iddialara bir yenisi daha eklendi. Peki, bu kez iddianın sahibi üst düzey firma yöneticisi kim?

16-10/30/iphone-6s-plus-vs-iphone-7-plus-d.jpg

iPhone 7 modelinde LCD ekran Teknolojisini kullanmaya devam eden Cupertino merkezli teknoloji şirketi Apple’ın, yeni iPhone modelinde OLED ekrana geçiş yapacağına dair bazı iddialar daha önce ortaya çıkmıştı.

Geçtiğimiz günlerde bu iddialara bir yenisi daha eklendi. Ancak, diğerlerinden farklı olarak Apple ile çalışan bir firmanın üst düzey yöneticisinden.

iPhone 8 ile büyük bir değişim yaşanacak!

LCD ekran temini konusunda yıllardır Apple’a yardımcı olan Sharp’ın, yeni CEO’su Tai Jeng-wu, Tatung Üniversitesi’nde yaptığı konuşmada dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

Konuşmasında Apple’ın iPhone modellerinde artık OLED ekrana geçiş yapacağını belirten Tai, firmanın başarısını sürdürebilmek için büyük bir değişim yaşarak kullanıcıların karşısına daha fazla yenilik ile çıkması gerektiğini ifade ediyor.

Sharp olarak Japonya’da yeni bir OLED ekran fabrikası üzerinde çalıştıklarını ifade eden Tai, iPhone’da OLED ekrana geçiş için bir tarih vermiyor.

Üst düzey bir firma yöneticisinden bu tarz açıklamalar gelmesi, bir sonraki iPhone modeli olması beklenilen iPhone 8’in, 10.yıla özel bir telefon olacağı ihtimalini oldukça güçlendiriyor.

Shiftdelete

Selim Kamitoğlu

İç mimar Selim Kamitoğlu'nun tasarım anlayışı ve neyin nasıl görüneceğine dair doğal içgüdüleri onu işinde olduğu gibi hayatın diğer alanlarında da yalnız bırakmıyor. Yaşantısını İstanbul’da sürdüren Selim, Serinletici ile beraber aile şirketinde yönetici olarak çalışıyor.

You may also like...