Samsung CEO’sundan Note 7 Açıklaması

Share

Samsung CEO’su Kwon Oh-huyn, şirketin etkinliğinde Galaxy Note 7 ile konuştu. CEO, Samsung’un krizlerin üstesinden gelme konusunda uzun bir geçmişi olduğunu belirtti.

Samsung CEO'sundan Note 7 açıklaması!

Samsung, düzenlediği olağanüstü kongresinde hissedarları ile buluştu.

Etkinlikte konuşan Samsung Electronics CEO’su Kwon Oh-hyun, Galaxy Note 7 olayıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

CEO, her ne kadar direkt olarak Galaxy Note 7 ismini geçirmese de, söylediği sözlerle bu olayı kast ettiği açıkça belliydi.

Samsung ve kriz yönetimi

Krizlerin üstesinden gelme konusunda uzun bir geçmişimiz var diyen Oh-Hyun, bu krizi fırsata çevirip bir başka büyük sıçrayış yapmamıza izin verin sözlerine yer verdi.

16-11/01/samsung-ceo-note-7-aciklama-2.jpeg

Geçtiğimiz günlerde mali sonuçları açıklanan ve Galaxy Note 7 olayı nedeniyle iki yılın en düşük kârlılığını elde eden Samsung, buna rağmen diğer ürünlerinin satış başarısı nedeniyle çok büyük bir yara almamıştı.

Galaxy Note 7 defterini kapatan, ancak bir yandan bu olaya neden olan sebepleri en ince ayrıntısına kadar araştıran Samsung, önümüzdeki aylarda tanıtılacak Galaxy S8 modeline odaklanmış durumda.

Shiftdelete

Selim Kamitoğlu

İç mimar Selim Kamitoğlu'nun tasarım anlayışı ve neyin nasıl görüneceğine dair doğal içgüdüleri onu işinde olduğu gibi hayatın diğer alanlarında da yalnız bırakmıyor. Yaşantısını İstanbul’da sürdüren Selim, Serinletici ile beraber aile şirketinde yönetici olarak çalışıyor.

You may also like...