Schwarzeneger ve Jackie Chan Aynı Filmde

Share

Eski Kaliforniya Valisi ve oyuncu Arnold Schwarzenegger ile Jackie Chan, Rus yazar Gogol’ün öyküsünden uyarlanan fantastik film Viy-2’de rol alacak.

Filmin yapımcısı Gleb Fetisov tarafından yapılan açıklamada “Arnold Schwarzenegger’in de içinde olduğu filmin çekimleri Çin’de gerçekleştiriyor. Viy-2’de yer alan bir başka Hollywood yıldızı da Jackie Chan” ifadeleri kullanıldı. Filmde Yao Xingtong, Luu Kardeşler, Zhang Lanxin gibi ünlü Çinli oyuncular da yer alıyor.

Konusunu Nikolay Gogol’ün ‘Viy’ adlı korku türündeki kısa romanından alan filmde, Çar Büyük Petro’nun Rusya’nın Uzak Doğu Bölgesi’nin haritasını çizmesini istemesi üzerine kendisini Çin’de bulan İngiliz gezgin Jonathan Green’in öyküsü anlatılıyor.

Sputniknews

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...