Samsung Galaxy S8’in Ekran-Gövde Oranı Yüzde 90 Olabilir

Share

Galaxy Note7 yüzünden kötü günler geçiren Samsung, pil sebebiyle patlayan bu telefonun satışını tüm dünyada durdurmuştu. Yeni cihazların üretilmeyeceğini de duyuran şirket, kullanıcıların elindeki Galaxy Note7’leri de geri çağırarak para iadesi ya da farklı bir modelle değişim sağlayacağını kısa bir süre önce paylaşmıştı.

Samsung’un Galaxy Note7 satışlarını durdurmasının ardından tüm odağını Galaxy S8’e kaydırmış durumda. Önümüzdeki yılın ilk çeyreğinde tanıtılması beklenen telefonla ilgili yeni bir iddia daha ortaya atıldı.

Koreli internet sitesi The Investor’ın haberine göre merakla beklenen Samsung Galaxy S8’in ekran gövde oranı yüzde 90 olacak. Galaxy S7 edge’de yüzde 76’lık bir ekran gövde oranı kullanan Samsung’un yeni telefonunda bu oranı yukarı taşıyacağı belirtiliyor.

Bilindiği üzere Xiaomi kısa bir süre önce tanıttığı Philippe Starck imzalı Xiaomi Mi Mix‘te yüzde 91,3 ekran kasa oranı tercih etmişti. Samsung Galaxy S8’de iddia edilen bu ekran gövde oranının kullanılması durumunda yakında gelecekte tamamen çerçevesiz telefonların da piyasaya çıkacağını şimdiden söylemek mümkün. 26 Şubat’ta tanıtılması beklenen Galaxy S8’i sabırsızlıkla bekliyoruz.

Log

Emre Kalkan

Serinletici idari işler yöneticisi ve teknoloji editörü Emre, mobil cihazlara ve donanımlara oldukça ilgili ve konsol oyunları olmadan yaşayamayacağına inananlardan. Türkiye'de VR'ın da öncülerinden olan Emre, bilgisayar programcılığı mezunu.

You may also like...