Hayatın Adeta Kazık Attığı Anların Animasyonu

Share

Parallel Production tarafından hazırlanan Unsatisfying filmi, günlük hayatta karşılaştığımız sinir ve moral bozucu anları derliyor.

İçecek otomatından düşemeyen kutu, çorbanın içine düşen kaşık, reçelli tarafı yere düşen ekmek, son anda yamulan çivi ve niceleri hayatın kısa bir anı içinde kendine yer edinen ve binbir farklı sebeple insanın ağzının tadını kaçırmaya yeten olaylar.

Paris merkezli hareket tasarım stüdyosu Parallel Production, hayata küfürler ettiğimize ve günümüzün tamamının seyrini değiştirmeye yeten bu olayları derleyerek bir animasyona dönüştürdü.

2 gün önce yüklenen video Vimeo’da editörün seçtikleri listesine girmeyi başarırken bir süre boyunca sosyal medyada da GIF şeklinde dolaşarak karşınıza çıkabilir.

bigumigu.com

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...