Unutulmaz Filmlerin Objeleri, Posterlerde Buluştu

Share

Bazı filmler vardır, yalnızca tek bir obje size o filmi hatırlatır. Audrey Hepburn’ün Breakfast at Tiffany’s filminde taktığı eldiven ya da The Royal Tenenbaums‘da Owen Wilson’ın elinden düşürmediği raket gibi. Sinemaya olan tutkusunu işlerine de yansıtan sanatçı Jordan Bolton‘un imzasını taşıyan posterler bunu farklı bir boyuta taşıyor ve unutulmaz filmlerde kullanılan objeleri bir araya getiriyor.

pos6

Posterlerdeki objelerden bazılarını görünce filmdeki sahneler anında gözünüzün önüne geliyor ama bazısı için uzun uzun düşünmeniz gerekebiliyor. Filmlerin sayısı sınırlı olsa da Bolton’un gösterdiği özen, posterleri değerli kılıyor. Eğer ki Wes Anderson hayranıysanız posterleri daha da beğeneceğiniz garanti. Fiyatları 11 ve 29 dolar arasında değişen posterleri Etsy üzerinden satın alabilirsiniz.

pos1

pos3

pos4

pos5

pos7

Ceyms

Sezin Nil Tufan Bardakçı

Her şey için yeterli olduğu sanılır ama Nil için satranç oynamak elde ettiği şampiyonluklara rağmen sadece fazla iddialı bir hobiden ibaret. Yeterince zeki olduğunu göstermek yerine herkesin iyi olabilmeyi bu kadar dilediği bir oyunu kendisine iktisata yönlendiren bir analitik düşünce kaynağı olarak yorumluyor. Çok düşünüp az konuşuyor ve çok okuyup az yazıyor. Hayatın ona gelişini doğru yorumlayana kadar olanları saymazsak İstanbul Ticaret Üniversitesi İktisat Bölümü mezunluğundan pek de haz etmiyor. Oyunun kurallarına aykırı bir “rok” daha deyip onu yenilmez satranççı kimliği Colly’e hapsetmeden hayatta savrulmayı umuyor. Maroon 5 eşliğinde.

You may also like...