Büyüleyici Bir Mutluluk Arayışı!

Share

Başrollerinde, daha önce de Suç Çetesi ve Çılgın Aptal Aşk filmlerinde de birlikte rol alan Ryan Gosling ve Emma Stone’un olduğu La La Land (Aşıklar Şehri) filminden, Türkçe altyazılı fragman paylaşıldı.

Büyüleyici Bir Mutluluk Arayışı!

41. Toronto Uluslararası Film Festivali’nde (TIFF) Halkın Seçimi ödülüne layık görülen filmde, Gosling ve Stone dışında, Oscar ödüllü oyuncu J.K. Simmons’ı “Boss” karakterinde göreceğiz. Filmin kadrosunda ayrıca Jessica Rothe, Sonoya Mizuno ve Callie Hernandez de Mia’nın oda arkadaşları rolünde boy gösterecekler.

Whiplash büyük başarılara imza atan genç yönetmen Damien Chazelle’in yönetmen koltuğunda oturduğu filmin senaryosu da yönetmene ait.

Film bir müzisyen ve zor dönem geçiren güzel bir oyuncunun filizlenen aşkını işliyor. Film günümüz Los Angeles’ında geçecek. Mia ve Sebastian’ın hayal ve kalp kırıklıkları şehrinde mutluluğu arama çabasını izleyeceğiz.

La La Land 30 Aralık’ta vizyona girecek.

Karnaval

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...