Yaşayan En Seksi Erkek Seçildi

Share

Önce Forbes tarafından yılın en çok kazananı seçildi, şimdi de People’ın yaşayan en seksi erkeği oldu.

Dwayne Johnson ya da diğer bilinen adıyla The Rock, daha önce David Beckham, Hemsworth, Adam Levine ve Channing Tatum gibi isimlerin layık görüldüğü “yaşayan en seksi erkek” unvanını aldı.

1,96 metre boyunda, 118 kilo ağırlığında olan 44 yaşındaki ABD’li oyuncu, 64,5 milyon dolarlık kazancıyla, dünyanın en çok kazanan aktörü olmuştu. Oyunculuğun yanı sıra aynı zamanda profesyonel bir güreşçi de olan iki çocuk babası Johnson, Lauren Hashian ile uzun süreli bir birliktelik yaşıyor.

Şov dünyasının en çalışkan yıldızlarından biri olan Johnson, hem televizyon dizilerinde hem filmlerde yer alıyor hem de kendi yapım şirketi için çalışıyor. Yaşayan en seksi erkek ilan edilmesinin ardından, “Ulaşmamız gereken çok fazla zirve var. Buradan nereye gideceğimizden çok emin değilim” yorumunu yaptı.

1,96 metre boyunda, 118 kilo ağırlığında olan 44 yaşındaki ABD’li oyuncu, 64,5 milyon dolarlık kazancıyla, dünyanın en çok kazanan aktörü olmuştu.

Oyunculuğun yanı sıra aynı zamanda profesyonel bir güreşçi de olan iki çocuk babası Johnson, Lauren Hashian ile uzun süreli bir birliktelik yaşıyor. Şov dünyasının en çalışkan yıldızlarından biri olan Johnson, hem televizyon dizilerinde hem filmlerde yer alıyor hem de kendi yapım şirketi için çalışıyor.

Karnaval

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...