Kendi Başarı Hikayesini Kendisi Yazıyor: Margot Robbie

Share

Tarzan Efsanesi ve Gerçek Kötüler gibi filmlerle hayatımıza giren Margot Robbie kendi başarı hikayesini yazmaya devam ediyor. Ünlü yıldızın hayatına daha yakından bakmaya ne dersiniz?

ÇOCUKLUĞU HAKKINDA
Sidney’in kuzeyinde Gold Coast’ta büyümüş. Fizyoterapist annesi ve çiftçilik yapan babası o çocukken boşandığı için annesi ve üç kardeşiyle yaşamış. “Büyüyünce sihirbaz olacağına inanan mutlu bir çocuktum. Oyunculuğun meslek olduğunu bile bilmiyordum. Hollywood’da doğanların oyuncu olabileceğini sanıyordum.”

GERÇEK KÖTÜLER
Robbie’nin “Harley Quinn” rolüne hazırlanması tam altı ay sürmüş. Bu süreçte yoğun diyet ve egzersiz programı uygulamış, jimnastik ve silah kullanma dersleri almış. Şizofreni, depresyon ve paranoya gibi hastalıkların teşhisinde kullanılan MMPI testleri ve zihinsel hastalıklar hakkında bilgi edinmiş. Rol için herhangi bir seçmeye girmemiş. Çünkü istenen isim en başından beri oymuş.

DÖVME MERAKI
Uzun, sarı saçları ve muhteşem vücuduyla Barbie bebek gibi görünse de Robbie aslında hamburger yemeyi, arkadaşlarıyla bira içmeyi ve sörf yapmayı seviyor. Hatta son dönemde dövme yapmaya merak sarmış. Gerçek Kötüler filmindeki rol arkadaşlarıyla o kadar iyi anlaşmışlar ki Robbie, onlara hatıra olarak birer dövme yapmış.

İÇİMİZDEN BİRİ
Her ne kadar son dönemde Hollywood’un en ünlü isimleri listesine adını yazdırmayı başarmış olsa da Margot da aslında bizden biri. Leonardo DiCaprio ile kamera karşısına geçtiği Para Avcısı filmindeki çıplak sahneyle ilgili ailesinden çok çekinmiş. “Onlara önce kitabı okumalarını sonrasında eğer isterlerse filmi izleyebileceklerini söyledim” diyor ve büyükannesinin ve büyükbabasının filmi izlemeyi reddettiğini ekliyor.

DOĞUM YERİ VE TARİHİ: Dalby, Avustralya, 2 Temmuz 1990.
İLİŞKİ DURUMU: Tom Ackerley ile birlikte.
ONU NEREDEN TANIYORUZ: Tarzan Efsanesi ve Gerçek Kötüler filmlerinden.

Cosmopolitan

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...