The Weeknd’den ‘Mania’ Videosu!

Share

The Weeknd, 25 kasım’da yani yarın piyasaya süreceği üçüncü stüdyo albümü Starboy’u tanıtmak için ilginç bir yol izledi ve Mania adlı 11 dakikalık bir kısa film yayınlayarak albümündeki şarkıları tanıttı!

Albümdeki şarkılardan Starboy ve False Alarm’ın video kliplerini daha önce yayınlamış olan The Weeknd, Grant Singer’ın yönettiği video Mania ile adeta tüm albüme bir klip çekmiş!

Starboy’da Daft Punk, Lana Del Rey, Future ve Kendrick Lamar gibi isimlerle çalışan The Weeknd, Mania videosunda oldukça eğlenmiş olmalı!

Daft Punk işbirliği olan “I Feel It Coming” şarkısı, Lana De Rey ile ortak yazdıkları “Party Monster”, Future ile düet yaptığı “All I Know” ve Kendrick Lamar ile düet yaptığı “Sidewalks” şarkılarını Mania’da birbirinden ilginç görseller eşliğinde dinlemenin keyfine varın…

Karnaval

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...