OK Go’nun Yeni Klibi 4,2 Saniyede Çekildi

Share

Kariyerinin başından beri optik illüzyon, drone, tekteker gibi pek çok farklı araçları kullanarak yaratıcı müzik videolarına imza atıyor. Şubat ayında yayınladıkları Upside Down & Inside Out parçalarıyla bir şeyleri fırlatıp patlatmayı sevdiklerini ortaya koyan OK Go, The One Moment isimli parçası için yeni müzik videosunu yayınladı.

Müzik videosu, açılış izleyeceğiniz 4,2 saniyelik gösterinin ağır çekimde kurgulanmış haliyle meydana geliyor. Amerikan tuz markası Morton Salt’ın ortaklığında hazırlanan müzik videosu, markanın #WalkHerWalk kampanyasının da sesi oluyor.

Müzik videosundaki fırça, gitar, su balonu gibi detaylar, Walk Her Walk kampanyasının birer ayağını oluşturuyor. Walk Her Walk kampanyası ise Morton Salt’ın, şirket sınırlarının dışına taşarak daha büyük bir şeyin parçası olmasını sembolize ediyor ve bireysel çabalarıyla etki yaratmayı başaran isimleri onurlandırıyor.

Birkaç saniyede çekilip ağır çekimde anlam kazanan müzik videolarının bir önceki örneği ise Siska’nın unconditional rebel parçasıydı. Müzik videosu toplamda 5 saniyede çekilmişti.

bigumigu.com

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...