‘David Bowie, Albüm Hazırlığı İçindeydi’

Share

David Bowie, çoğu hayranının ‘veda’ olarak gördüğü Blackstar albümü yayınlandıktan tam 2 gün sonra 10 Ocak’ta aramızdan ayrıldı. Ama Donny McCaslin, patronunun daha çok müzik yapmayı planladığı konusunda ısrarcı.

david bowie

The Times gazetesine “Blackstar, onun son kaydı olmayacaktı” diyor ve ekliyor “Yeni müzik yazmaya başlayacaktı ya da belki başlamıştı bile, net değilim ama bizimle yeni bir kayıt yapmaya hazırlanıyordu. Blackstar’ın bir veda albümü olduğunu sanmıyorum.”

Beraber çalıştığı jazz grubunun lideri Donny McCaslin, 10 yıldır sahneye çıkmayan Glam Rock’ın babası Bowie’nin 10 yıl sonra sahneye çıkmayı bile düşündüğünü ifade ediyor: “Bir Blackstar turnesi olmayacaktı elbette ama New York Jazz Klübü’nde bizimle sahne alacaktı.”

david bowie 2

Bowie, en son 2006’da, New York’ta düzenlenen bir hayır konserinde sahneye çıkarak Alicia Keys’e eşlik etmişti.

Karnaval

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...