Sherlock’un Yeni Sezonundan Taptaze Fotoğraflar!

Share

Sherlock’un başlamak bilmeyen dördüncü sezonundan nihayet resmi görseller yayınlandı.

BBC’nin her sezonu üç bölümden ibaret olduğu halde efsaneleşen dizisi Sherlock’un, yıllardır beklenen 4. sezonundan ilk resmi görseller yayınlandı.

2014’te 3. sezonu ile, 2016 başlarında ise The Abominable Bride isimli özel tek bölümü ile hayranlarını mutlu eden Sherlock’un 4. sezonu için tam 2 yıldır bekleniyordu. Benedict Cumberbatch ve Martin Freeman’ın yoğun sinema programları nedeniyle bir türlü başlayamayan Sherlock için son olarak 1 Ocak 2017’de 4. sezonuyla başlayacağı açıklanmıştı.

Bu haberle şafak saymaya başlayan hayranları için merak arttıran görseller de henüz yayınlandı.

Yayınlanan fotoğraflarda Sherlock,  Mary ve Watson kucaklarında bir bebekle poz verirken; yeni sezonda kötü adamı canlandıracak olan ünlü İngiliz oyuncu Toby Jones da nihayet arz-ı endam etmiş.

Yıllardır beklenen 4. sezondan haberler şimdilik bu kadarken, bakalım kesinleştiği söylenen 5. sezonu görmek için ömrümüz yetecek mi?

Karnaval

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...